Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste

Clinica SEMPERVIVA

Tratamente speciale

CLINICA SEMPERVIVA va ofera o gama variata de terapii complementare de inalta calitate.

Echipa de medici condusa de dr. Sinziana Patrulea este specializata in homeopatie (ce trateaza planul fizic, emotional si mental), in terapie florala Bach (indreptata in special asupra dezechilibrelor psiho-emotionale), in diverse ramuri ale medicinii naturiste. In aceste terapii omul este abordat ca un intreg, fiind importanta tratarea cauzelor si nu numai a efectelor.

Tratamentele practicate in clinica noastra sunt perfectionate continuu, dupa ultimele descoperiri in domeniu.

Homeopatia este cunoscuta de peste 200 de ani, ajutand la tratarea afectiunilor  acute si cronice, fiind completata de gemoterapie (terapia cu muguri de plante si mladite tinere).

Terapia florala Bach are rolul de a vindeca traumele psiho-emotionale (dupa in soc,  accident, moartea unor persoane dragi, divort etc), cosmaruri, insomnii, atacuri de panica, frici si fobii, depresii, dependente (alcool, dorguri, internet), stres, atenueaza sau corecteaza trasaturile negative de character sau de dispozitie (gelozie, suspiciune, resentimente, lipsa de curaj, resemnare), fiind utila atat pentru copii (neadaptare scolara, lipsa de concentrare, iritabilitate) cat si pentru adulti (adaptare dificila la un loc nou de munca sau in diverse perioade de schimbare – sarcina, nastere, menopauza), aducandu-le  bucuria de a trai si de constientizare a rolului lor in aceasta lume.

SEMPERVIVA - magazin naturist