Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei

Consultatie online

Aceasta rubrica se adreseaza celor care doresc un sfat avizat personalizat privind un tratament naturist, bazat in special pe extracte gemoterapice sau un tratament cu remedii florale Bach.

Medicul care raspunde intrebarilor dumneavoastra este dr. Sinziana Patrulea, medic primar cu competenta in homeopatie, specializat in terapie florala Bach, gemoterapie si tratamente naturiste.

Consultatiile vor fi acordate pe baza unui chestionar trimis prin e-mail, care cuprinde o serie de intrebari standard si o alta serie de intrebari personalizate sau focalizate pe afectiunile de care sufera pacientul.

Dupa completerea chestionarului acesta va fi retrimis la adresa noastra, unde va fi analizat, un rol important in personalizarea tratamentului avand relatarile mai ample privind motivele consultatiei cat si raspunsurile mai detaliate la intrebarile din chestionar.

Dupa ce plata va fi efectuata in contul clinicii (vezi rubrica detalii privind acordarea consultatiilor) vor urma un mail sau mai multe pentru a identifica cel mai bun tratament.

Indicatiile terapeutice vor fi strict delimitate la remedii naturiste si regim igieno-dietetic.

SEMPERVIVA - magazin naturist