Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste

Cum cumpar

Plasarea comenzii
 
Cum plasez o comanda pe site?

Pentru a face o comanda on-line selectati produsul dorit din lista, apasand pe link-ul Adauga sau direct pe Cosul de cumparaturi, aferent ficarui produs din site. Daca sunt produse la care acest link nu apare inseamna ca respectivele produse nu sunt pe stoc.

 Puteti modifica direct din lista de cumparaturi cantitatea dorita apasand butonul Cantitate din dreapta produsului.

Dupa ce  apasati link-ul Adauga sunteti redirectionat automat catre cosul dumneavoastra de cumparaturi. Daca doriti sa continuati cumparaturile o puteti face apasand pe link-ul Continua cumparaturile si veti fi  directionat catre ultima pagina de produse accesata.

Daca se intampla sa doriti sa stergeti un produs sau mai multe din lista dumneavoastra trebuie sa bifati casuta Sterge ce se afla sub produs apoi sa apasati linkul Sterge produsele selectate.

Pentru a putea finaliza o comanda trebuie sa fiti în prealabil inregistrat.
Daca nu aveti un cont va trebui sa va creati unul. Dupa ce apasati butonul Cumpara selectati butonul Creeaza cont nou si selectati ce tip de client sunteti Persoana fizica sau Persoana juridica. Completati apoi campurile cu datele dumneavoastra, selectati butonul pentru termeni si conditii si accesati butonul Creeaza cont nou.

Daca aveti, introduceti-va userul si parola. Dupa autorizare, urmati link-ul de finalizare a comenzii si anume Cumpara.

O data logat, va aparea formularul de comanda cu datele dumneavoastra introduse in momentul realizarii contului. Datele din formularul de comanda pot fi modificate. Din formularul de comanda va trebui sa selectati Modalitatea de plata (ramburs sau ordin de plata) și Modalitatea de livrare: curier rapid).  In functie de cantitatea comandata si de marimea coletului preturile de livrare difera.

Dupa ce treceti de aceste etape, bifati casuta pentru Termeni si Conditii si apasati Finalizare Comanda.

Dupa ce ati plasat comanda veti primi prin e-mail factura proforma cu produsele respective.

Imediat dupa primirea comenzii dvs., veti fi contactat telefonic de catre noi pentru confirmarea comenzii si pentru detalii legate de plata transportului si a cheltuielilor aferente platii prin ramburs(atunci cind e cazul)

In Istoric comenzi puteti vedea  lista comenzilor si statusul acestora (daca a fost procesata sau nu). Comenzile sunt procesate in momentul in care produsele au fost date catre livrare.

Este bine de stiut ca introducerea de produse in cos nu implica obligatia de a face o comanda.

SEMPERVIVA - magazin naturist