Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
Esente pentru dezvoltare personala

A fi in prezent (Being Present)

producator:
A fi in prezent (Being Present)
37
,00
Lei

Cu picioarele pe pamant

 

Prezentare: sticlute de 10ml

Indicatii- aerian, poate ajunge usor intr-o lume de vis "ce-ar fi daca”, ceea ce face dificila concentrarea si trairea in prezent; pentru dificultatea de a incepe si de a continua o activitate.


O conexiune buna cu pamantul sau o impamantare buna este necesara pentru noi ca sa fim pe deplin prezenti si sa functionam eficient in viata de fiecare zi. Intr-o lume dominata de activitati mentale orientate, apartinand partii stangi a creierului, a fost usor sa ne construim tipare de viata, fie in trecut sau in viitor, pierzand abilitatea de a ne concentra si de a fi prezenti in fiecare moment. Aceasta inseamna ca de multe ori ne comportam in functie de vechile tipare decat sa face alegeri noi, bazate pe ceea ce se intampla cu adevarat in lumea noastra ACUM. Unii oameni nu observa ca isi traiesc viata pe "pilot automat" datorita acestui model inconstient. Esenta (combinatia) va ajuta la transformarea modelelor care stau de baza si ne impiedica sa fim pe deplin constienti de momentul prezent.

Contine: papadie, drete, sangele voinicului, opal inchis, cuprit, lignit.

Mod de administrare a esentelor pentru dezvoltare personala

Luati patru picaturi pe limba direct din esenta aleasa, repetand de doua-patru ori pe zi aceasta procedura. De obicei este necesar sa terminati intreaga sticluta si apoi sa verificati daca mai aveti nevoie de aceeasi esenta sau de o alta.

Pentru rezultate mai bune luati picaturile direct din sticluta de stocare fara a dilua remediul. Este util sa luati remediul la zece minute distanta fata de mancare.

SEMPERVIVA - magazin naturist