Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
Esente pentru vindecare cu ajutorul arhanghelilor

Arhanghelul Gabriel

producator: Crystal Herbs
Arhanghelul Gabriel
33
,50
Lei

Prezentare: sticlute de 10ml

Invocati Arhanghelul Gabriel pentru a va ajuta cu claritate, puritate, ordine si disciplina. El creeaza armonie, frumuseže si puritate pe Pamant. Va va ajuta sa dezvoltati intuitia, clarviziunea si sa va gasiti adevarata cale. Apelati la ajutorul lui daca simžiži nevoia de purificare. Arhanghelul Gabriel este, de asemenea, Îngerul Nasterii, putand invoca binecuvântarea lui pentru toate sufletele nou-nascutilor. Invocarea arhanghelului Gabriel este utila in vindecarea afectiunilor fizice care au o origine karmica, in vindecarea relatiilor interumane, indiferent de natura acestora.

Ajuta la: fertilitate si conceperea unui copil; adoptarea unui copil; proiecte legate de arta; activitati scriitoricesti, jurnalism; activitati media.
 

Mod de administrare:

Exista doua cai: prima, cand aveti nevoie de inspiratie sau ajutor imediat se iau patru picaturi si se apeleaza Fiinta de Lumina respectiva, repetand procedeul ori de cate ori este necesar; a doua se iau patru picaturi de 2-4 ori pe zi, cerand ajutor la fiecare doza, pana cand simtiti o modificare de constiinta.

Pentru cele mai bune rezultate luati aceste remedii direct din sticlutele de stocare, fara a le dilua, la cel putin 10 minute distanta fata de mese.

SEMPERVIVA - magazin naturist