Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
Esente pentru vindecare cu ajutorul arhanghelilor

Arhanghelul Rafael

producator: Crystal Herbs
Arhanghelul Rafael
33
,50
Lei

Prezentare: sticlute de 10ml

Invocati ajutorul Arhanghelului Rafael pentru a va ajuta cu vindecare, creativitate, adevar si viziune. Apelati la ajutorul lui in procese de vindecare si pentru a dizolva blocajele negative care va cauzeaza boala. El favorizeaza amplificarea viziunii si cunoasterii interioare prin dezvoltarea chakrei a sasea (al treilea ochi). De asemenea va poate indruma la vindecatorul, terapeutul, medicul de care aveti nevoie. Echilibreaza corpul, mintea si sufletul, asistandu-va in vindecarea personala si in intelegerea lectiilor de viata.

Ajuta la: eliminarea dependentelor fizice si psihice; clarviziune; vindecare; regasirea animalelor pierdute; alungarea duhurilor.

Mod de administrare:

Exista doua cai: prima, cand aveti nevoie de inspiratie sau ajutor imediat se iau patru picaturi si se apeleaza Fiinta de Lumina respectiva, repetand procedeul ori de cate ori este necesar; a doua se iau patru picaturi de 2-4 ori pe zi, cerand ajutor la fiecare doza, pana cand simtiti o modificare de constiinta.

Pentru cele mai bune rezultate luati aceste remedii direct din sticlutele de stocare, fara a le dilua, la cel putin 10 minute distanta fata de mese.

SEMPERVIVA - magazin naturist