Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
Esente pentru dezvoltare personala

Autoresponsabilitatea (Self Responsibility)

producator: Crystal Herbs
Autoresponsabilitatea (Self Responsibility)
37
,00
Lei

Transformarea  resentimentelor

 

Prezentare: sticlute de 10ml

Indicatii-pentru cei ce considera ca e dificil sa isi asume intreaga responsabilitate fata de ei insisi, preferand sa dea vina pe altii pentru problemele si dificultatile lor in viata; pentru sentimente de amaraciune sau ca "viata e nedreapta".


Resentimentele sunt emotiile care apar atunci cand persoanele nu sunt in masura sa detina si sa-si exprime furia, mania sau ranirea interioara. Inima se inchide blocand efectiv capacitatea noastra de a ierta sau de a vedea dintr-o perspectiva mai inalta evenimentele din viata. Resentimentele profunde asupra situatiilor din trecut ne conduc la tendinta de a da vina pe altii pentru nenorocirile din viata, la sentimente de amaraciune si la credinta inconstienta ca suntem o victima a circumstantelor. Aceasta combinatie va ajuta la dizolvarea si transformarea resentimentelor constiente sau inconstiente incurajand iertarea si responsabilizarea de sine in toate sectoarele vietii.

Contine: rostopasca, rascova, rozmarin, cinabru, rubin, dioptaz.

Mod de administrare a esentelor pentru dezvoltare personala

Luati patru picaturi pe limba direct din esenta aleasa, repetand de doua-patru ori pe zi aceasta procedura. De obicei este necesar sa terminati intreaga sticluta si apoi sa verificati daca mai aveti nevoie de aceeasi esenta sau de o alta.

Pentru rezultate mai bune luati picaturile direct din sticluta de stocare fara a dilua remediul. Este util sa luati remediul la zece minute distanta fata de mancare.

SEMPERVIVA - magazin naturist