Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
AromoterapieBete parfumate Feng shui

Bete parfumate Tulasi Feng Shui Lemn (Wood)

producator: Tulasi
Bete parfumate Tulasi Feng Shui Lemn (Wood)
4
,50
Lei

Bete Feng Shui Lemn (Wood)

Creativitate si inovatie

 

Elementul de lemn reprezinta cresterea si creativitatea. Lemnul incurajeaza dezvoltarea personala si creste intuitia. Energia din elementul lemn este in continua miscare, pentru a creste si a se extinde. O personalitate de tip „lemn" cauta noi provocari si aventuri.

Probleme potentiale pentru persoanele tip „lemn” : stresul cronic si lipsa de exercitiu fizic duc la o suprasolicitare a ficatului si vezicii biliare,tendinta spre un comportament impulsiv si dificultati in luare a deciziilor.

Lemnul intareste puterea de creatie si expansiune, pentru ca el reprezinta proprietati cum ar fi: cresterea, nasterea, puterea, flexibilitatea si intuitia. Prea mult lemn te poate face sa te simti coplesit, rigid, incapatanat si inflexibil, pe cand deficitul de lemn genereaza lipsa de creativitate, depresie, tulburari bipolare si stagnare.

 

Inmiresmeaza-ti atmosfera cu aceste bete parfumate Tulasi Feng Shui Lemn. Betele parfumate Tulasi sunt cunoscute pentru un parfum bine definit. Sunt naturale si realizate manual in India.
Fiecare pachet contine 20 betisoare parfumate
Folositi cu un suport special pentru cele mai bune rezultate
Timp de ardere aprox: 40 minute

SEMPERVIVA - magazin naturist