Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
Esente pentru dezvoltare personala

Calm interior (Inner Calm)

producator: Crystal Herbs
Calm interior (Inner Calm)
37
,00
Lei

Transformarea fricii

 

Prezentare: sticlute de 10ml

Indicatii– pentru sentimentecomplexe de anxietate sau frica, manifestate eventual ca atacuri de panica sau fobii in situatii extreme; pentru dificultate in confruntarea cu situatii speciale in viata sau de a lucra la un potential maxim datorita unor frici ascunse.


Frica este o emotie adanc ingropata in constiinta colectiva umana, afectandu-ne pe toti intr-o anumita masura. Este rezultatul direct al pierderii constientizarii ca noi insine suntem o parte indivizibila a Creatiei ce are la baza iubirea. Cu toate acestea este greu sa ne convingem de acest adevar, multi dintre noi avand experiente care ne-au condus la o concluzie inversa,  lasandu-ne cu traume adanc ingropate in subconstient. Acestea reprezinta cauza fricilor noatre de zi cu zi pana cand acestea sunt constientizate si transformate. Fricile sunt cea mai slaba veriga in personalitatea noastra, afectandu-ne profund echilibrul, santatea si capacitatea de a atinge potentialul maxim al fiintei noastre umane.

Contine: flori de usturoi, smochin, aventurin, sunatore, trandafirul pacii, nebula.

Mod de administrare a esentelor pentru dezvoltare personala

Luati patru picaturi pe limba direct din esenta aleasa, repetand de doua-patru ori pe zi aceasta procedura. De obicei este necesar sa terminati intreaga sticluta si apoi sa verificati daca mai aveti nevoie de aceeasi esenta sau de o alta.

Pentru rezultate mai bune luati picaturile direct din sticluta de stocare fara a dilua remediul. Este util sa luati remediul la zece minute distanta fata de mancare.

SEMPERVIVA - magazin naturist