Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
Esente pentru dezvoltare personala

Concentrare (Concentration)

producator: Crystal Herbs
Concentrare (Concentration)
37
,00
Lei

Realizarea  focalizarii

 

Prezentare: sticlute de 10ml


Indicatii- pentru cei a caror atentie este usor de distras ingreunandu-le  concentrarea sau focalizarea pe un singur obiectiv. O combinatie excelenta pentru studentii si elevii care studiaza pentru examene cand concentrarea maxima este necesara.


Concentrarea este o stare de focalizare interioara pozitiva, care necesita o minte calma si echilibrare emotionala pentru a o sustine. In lumea de astazi exista numeroase lucruri ca ne pot distrage atentia, in asa fel incat calitatile pozitive ale focalizarii interioare si concentrarea nu ne pot ajuta suficient pentru a progresa. Acest lucru afecteaza capacitatea noastra de a functiona atat in lumea noastra exterioara, cat si in cea interioara. Combinatia „Concentrare”  influenteaza pozitiv capacitatea de concentrare a mintii, creand un sentiment mai mare de focalizare interioara.

Contine: nu-ma-uita, rostopasca, porumb, nalba, hematit.

Mod de administrare a esentelor pentru dezvoltare personala

Luati patru picaturi pe limba direct din esenta aleasa, repetand de doua-patru ori pe zi aceasta procedura. De obicei este necesar sa terminati intreaga sticluta si apoi sa verificati daca mai aveti nevoie de aceeasi esenta sau de o alta.

Pentru rezultate mai bune luati picaturile direct din sticluta de stocare fara a dilua remediul. Este util sa luati remediul la zece minute distanta fata de mancare.

SEMPERVIVA - magazin naturist