Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
Colectia - Vibratii pure

Conexiunea inimii spray 50ml

producator: Crystal Herbs
Conexiunea inimii spray 50ml
55 lei
45
,00
Lei

Conexiunea inimii -  Traind in iubire

Prezentare: flacon 50ml  spray
 

Atunci cand traim viata din perspectiva inimii apar noi oportunitati in viata noastra, deoarece se produce o  aliniere vibrationala cu adevaratul nostru sine si cu planul superior al vietii noastre.

Negarea iubirii, ceea ce suntem cu adevarat, ramane din pacate un model subconstient profund pentru multi oameni si unul care creeaza bariere dureroase in jurul inimii ce ne impiedica sa traim in dragoste.

Utilizati acest spray pentru a realiza o curatare rapida a emotiilor vechi ce impiedica deschiderea completa a inimii. Va va ajuta de asemenea sa va deschideti inima mai profund pentru voi sau pentru altii.

Mod de utilizare:

Se administreaza cateva pufuri in campul auric pentru o realiniere energetica rapida ori de cate ori aveti nevoie, de asmenea se poate utiliza si o perioada de timp zilnic pentru rezultate de durata. Se pot administra pufurile si intern pe limba (2-4 pufuri) asemanator celorlalte esente.

 

Mod de utilizare:

Se administreaza cateva pufuri in campul auric pentru o realiniere energetica rapida ori de cate ori aveti nevoie, de asemenea se poate utiliza si o perioada de timp zilnic pentru rezultate de durata. Se pot administra pufurile si intern pe limba (2-4 pufuri) asemanator celorlalte esente.

SEMPERVIVA - magazin naturist