Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
Esente pentru dezvoltare personala

Conexiunea sufletului (Soul Connection)

producator: Crystal Herbs
Conexiunea sufletului (Soul Connection)
37
,00
Lei

Iluminarea


Prezentare: sticlute de 10 ml

Indicatii - promoveaza absorbtia iubirii si luminii, integrarea spiritului si materiei, extinderea constiintei si conexiunea sufletului.


Cu cat ne aprofundam constiinta si conexiunea cu spiritul prin suflet, cu atat este mai mare cantitatea de lumina vindecatoare si de iubire care trece prin toate nivelurile fiintei noastre. Pe masura ce aceasta lumina ajunge la cel mai adanc nivel celular al
corpului fizic, multe schimbari profunde au loc, deoarece in celulele si atomii corpului nostru se eliminate vechile tipare, modelate in decursul incarnarilor anterioare, aceasta reprezentand literalmente iluminarea. Esenta „Conexiunea sufletului” ajuta la consolidarea legaturii cu sufletul, reamintind structurii noastre fizice si energetice.

Contine: calcit transparent, safir, zirconiu, ochi de tigru, kyanit, tetraedron.

Mod de administrare a esentelor pentru dezvoltare personala

Luati patru picaturi pe limba direct din esenta aleasa, repetand de doua-patru ori pe zi aceasta procedura. De obicei este necesar sa terminati intreaga sticluta si apoi sa verificati daca mai aveti nevoie de aceeasi esenta sau de o alta.

Pentru rezultate mai bune luati picaturile direct din sticluta de stocare fara a dilua remediul. Este util sa luati remediul la zece minute distanta fata de mancare.

SEMPERVIVA - magazin naturist