Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
Esente pentru dezvoltare personala

Creativitatea (Creativity)

producator: Crystal Herbs
Creativitatea (Creativity)
37
,00
Lei

Restabilirea individualitatii

Prezentare: sticlute de 10ml


Indicatii - util pentru cei retrasi, incapabili sa-si recunoasca individualitatea sau sa-si exprime creativitatea.


Adevarata creativitate vine prin fluxul inspiratiei disponibile in sufletul nostru atunci cand mintea si emotiile sunt echilibrate iar inima  este deschisa pentru a le primi. Creativitatea este, in esenta, o calitate a emisferei cerebrale drepte si se blocheaza usor atunci cand echilibrul mental-emotional nu este respectat si inteles. Pentru a ne exprima pe deplin creativitatea noastra trebuie sa fim pregatiti sa recunoastem si valorificam propria noastra individualitate precum si talentele pe care le putem oferi lumii. Lipsa de intelegere a acestui lucru si un sistem educational care valorifica emisfera stanga a creierului implicat in procesul de invatare in pofida creativitatii partii drepte a creierului, ne-a frustrat si deziluzionat pe multi dintre noi, blocandu-ne abilitatile noastre creative. Aceasta esenta va ajuta la transformarea vechilor energii si va elibera creativitatea naturala.

Contine: rozmarin, ochi de tigru, calcedonie, gypsum, zoisit, shattukite.

Mod de administrare a esentelor pentru dezvoltare personala

Luati patru picaturi pe limba direct din esenta aleasa, repetand de doua-patru ori pe zi aceasta procedura. De obicei este necesar sa terminati intreaga sticluta si apoi sa verificati daca mai aveti nevoie de aceeasi esenta sau de o alta.

Pentru rezultate mai bune luati picaturile direct din sticluta de stocare fara a dilua remediul. Este util sa luati remediul la zece minute distanta fata de mancare.

SEMPERVIVA - magazin naturist