Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
Esente pentru dezvoltare personala

Deschis la oportunitati (Open to Receive)

producator: Crystal Herbs
Deschis la oportunitati (Open to Receive)
37
,00
Lei

Crearea abundentei

Prezentare: sticlute de 10ml

Indicatii- pentru cei care doresc sa creeze o mai mare abundenta sub forma de bani, iubire, bucurie sau progres spiritual.Transformarea constiintei de saracie.


Marele model al convingerii colective ca "nu este destul" se afla la baza multor probleme in lumea noastra de astazi, cea mai evidenta fiind marele dezechilibru in modul in care impartim resursele planetare. La nivel individual, "constiinta saraciei" o putem experimenta printr-o lipsa de bani, de bucurie, de iubire, de prietenie etc. ce apare in vietile noastre. Toate aceste manifestari sunt indicii ca mintea nu permite inimii sa se conecteze la Sursa. Din punctul de vedere al inimii adevarata abundenta este o parte integranta si disponibila a conexiunii noastre cu Sursa. Cu toate acestea multi dintre noi purtam in subconstient acest tipar de "constiinta a saraciei" care ne blocheaza efectiv capacitatea de a ne conecta cu fluxul Divin. Lipsa intelegerii de a ne conecta la acest flux inseamna ca nu suntem deschisi nici pentru a primi, nici pentru a intelege cum sa-l folosim sau cum sa-l transmitem. Aceasta combinatie va va ajuta sa eliminati sau sa transformati vechile tipare care va impiedica deschiderea inimii pentru conexiunea voastra cu fluxul Abundentei Divine, in toate formele sale.

Contine: osteospernum, cucurma, trandafir Iceberg, smarald, wulfenit, rodocrozit.
 

Mod de administrare a esentelor pentru dezvoltare personala

Luati patru picaturi pe limba direct din esenta aleasa, repetand de doua-patru ori pe zi aceasta procedura. De obicei este necesar sa terminati intreaga sticluta si apoi sa verificati daca mai aveti nevoie de aceeasi esenta sau de o alta.

Pentru rezultate mai bune luati picaturile direct din sticluta de stocare fara a dilua remediul. Este util sa luati remediul la zece minute distanta fata de mancare.

SEMPERVIVA - magazin naturist