Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
Esente din cristale si roci

Emerald (Smarald)

producator: Crystal Herbs
Emerald (Smarald)
34
,50
Lei

Prezentare: sticlute de 10ml

Smaraldul este util pentru toate problemele emotionale legate de chakra inimii, pentru probleme emotionale legate de tata sau de figura tatalui. Promoveaza acceptarea principiului masculin. Stabilizeaza gandurile, inspecial la cei cu ganduri obsesive, persistente.  

Actioneaza asupra chakrei inimii, aliniaza corpurile eteric, astral si emotional, permitand dezvoltarea darurilor psihice si abilitatilor de meditatie. Elimina impuritatile din corpul eteric. Faciliteaza intuitia, clarviziunea, memoria, luarea deciziilor. Utilizat in traume emotionale.

Fizic ajuta in afectiunile glandelor suprarenale, diabet, fibromialgie, dureri de cap, probleme cardiace, insomnie, probleme musculare, afectiuni ale sistemului nervos.

Administrarea esentelor din cristale si roci

Se pun patru picaturi pe limba direct din sticluta de doua – patru ori pe zi.Se pot combina pana la 5 remedii. Este de preferat sa nu mancati si sa nu beti nimic timp de 10 minute dupa ce ati luat remediul. Pentru a obtine un beneficiu maxim nu diluati remediul. Aceste esente nu inlocuiesc un tratament medical de specialitate.

Este recomandat sa pastrati sticlutele departe de TV, calculator, microunde etc. deoarece sunt remedii vibrationale.

SEMPERVIVA - magazin naturist