Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
Esente pentru dezvoltare personala

Esenta masculina (Male essence)

producator: Crystal Herbs
Esenta masculina (Male essence)
37
,00
Lei

Consolidarea principiului masculin

 

Prezentare: sticlute de 10ml


Indicatii- intareste si echilibreaza energia interioara masculina atat la femei cat si la barbati. Dizolva tiparele vechi care impiedica utilizarea deplina a calitatilor masculine, cum ar fi puterea, gandirea logica si initiativa.


Aceasta combinatie va ajuta la indepartarea oricaror bariere, prejudecati sau modele formate in jurul personalitatii in ceea ce priveste principiul masculin, ele impiedicand acceptarea si utilizarea deplina a acestei energii in viata. Acest lucru se aplica in mod egal la femei si la barbati. Calitatile masculine sunt cele care se refera la emisfera stanga a creierului, cum ar fi gandirea logica, forta, puterea si capacitatea de a actiona in lume. Un principiu masculin interior lezat este adesea caracterizat prin dificultati privind autoritatea sau figura tatalui. Frica si pedeapsa rezultate dintr-un abuz de putere in trecut sunt adesea la originea rezistentei inconstiente a persoanei in acceptarea si folosirea deplina a polaritatii masculine.

Mod de administrare a esentelor pentru dezvoltare personala

Luati patru picaturi pe limba direct din esenta aleasa, repetand de doua-patru ori pe zi aceasta procedura. De obicei este necesar sa terminati intreaga sticluta si apoi sa verificati daca mai aveti nevoie de aceeasi esenta sau de o alta.

Pentru rezultate mai bune luati picaturile direct din sticluta de stocare fara a dilua remediul. Este util sa luati remediul la zece minute distanta fata de mancare.

SEMPERVIVA - magazin naturist