Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
Esente pentru vindecare cu ajutorul arhanghelilor

Flacara violet (Violet Flame)

producator: Crystal Herbs
Flacara violet (Violet Flame)
33
,50
Lei

Prezentare: sticlute de 10ml

Flacara Violet a Transmutarii este o raza puternica de energie, disponibila noua tuturor ca un instrument de purificare si transmutare a energiilor negative. Maestrul Inaltat Saint Germain a adus darul Flacarii Violet umanitatii dupa Convergenta Armonica (alinierea planetara) din 1987. A fost un dar al Sursei pentru a ajuta accelerarea trezirii noastre. Se apeleaza ajutorul lui St Germain si al Flacarii Violet pentru a purifica gandurile si sentimentele negative. Puteti tine o anumita situaşie in Flacara Violet, cerând ca acesta sa fie rezolvata pe calea cea mai buna. Aceasta esenşa contribuie la consolidarea conexiunii cu Flacara Violet.

Ajuta la: interactiunea usoara cu autoritati si oameni influenti; curaj; orientare; descoperirea si indeplinirea misiunii personale; protectie paranormala (psi); curatarea spatiului.

Mod de administrare:

Exista doua cai: prima, cand aveti nevoie de inspiratie sau ajutor imediat se iau patru picaturi si se apeleaza Fiinta de Lumina respectiva, repetand procedeul ori de cate ori este necesar; a doua se iau patru picaturi de 2-4 ori pe zi, cerand ajutor la fiecare doza, pana cand simtiti o modificare de constiinta.

Pentru cele mai bune rezultate luati aceste remedii direct din sticlutele de stocare, fara a le dilua, la cel putin 10 minute distanta fata de mese.

SEMPERVIVA - magazin naturist