Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
Esente pentru dezvoltare personala

Focalizare interioara (Inner Focus)

producator: Crystal Herbs
Focalizare interioara (Inner Focus)
37
,00
Lei

Imbunatatirea meditatiei

 

Prezentare: sticlute de 10ml


Indicatii - pentru cei care au nevoie de ajutor in calmarea mintii si a emotiilor, in aprofundarea experientei de meditatie.

Pentru majoritatea oamenilor o anumita forma de meditatie sau contemplare este parte esentiala in realizarea uneilegaturi puternice intre personalitate si suflet. Scopul comun al tuturor formelor de meditatie este de a calma si mintea si emotiile, de a lasa un spatiu in care sa ne putem conecta mai usor cu intelepciunea sufletului si cu inima noastra. Deoarece este usor sa fii distras de lumea exterioara, pentru a medita avem nevoie de scop, de concentrare si de practica. Aceasta combinatie va va ajuta sa va gasiti propriile cai interioare spre aprofundarea experientei dumneavoastra de meditatie, obtinand un sentiment mai mare de focalizare si aliniere cu sufletul vostru.

Contine: lotus, musetel, narcisa, cuart curcubeu, charoite, safir.

Mod de administrare a esentelor pentru dezvoltare personala

Luati patru picaturi pe limba direct din esenta aleasa, repetand de doua-patru ori pe zi aceasta procedura. De obicei este necesar sa terminati intreaga sticluta si apoi sa verificati daca mai aveti nevoie de aceeasi esenta sau de o alta.

Pentru rezultate mai bune luati picaturile direct din sticluta de stocare fara a dilua remediul. Este util sa luati remediul la zece minute distanta fata de mancare.

SEMPERVIVA - magazin naturist