Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
Esente din cristale si roci

Herkimer Diamond (diamant Herkimer) 10ml

producator: Crystal Herbs
Herkimer Diamond (diamant Herkimer) 10ml
34
,50
Lei

Prezentare: sticlute de 10ml

Purificator puternic pentru corpurile subtile si structura energetica. Deschide chakrele superioare promovand claritatea viziunii si dezvoltarea aptitudinilor psihice. Stimuleaza conectarea si capacitatea de a fi in armonie.

Acest cristal asemanator diamantului este de fapt un cuart. Denumit „Piatra visului” este folosit in meditatie sau poate fi pus sub  perna pentru a spori vizualizarea, calatoria astrala si retragerea din vis. Activa pe chakra fruntii (Brow chakra, Ajna) si pe chakra coroanei (Crown Chakra, Sahasrara), aceasta piatra modifica undele cerebrale, favorizand ritmul alfa. Amplifica si stocheaza gânduri,energie, purificand canalele pentru lecturi psihice si meditatie. Aceasta piatra va ajuta sa alegeti o directie de urmat, o calea de minima rezistenta. Contine un depozit de memorie ecologica ce poate fi utilizat de catre o persoana pentru a-si canaliza energia. De asemenea, va poate ghida in amintirea propriilor experiente din vietile anterioare.

Mod de administrare: cate 4 picaturi de 2-4 ori pe zi. Pentru cele bune rezultate picaturile se iau direct din sticluta si nu se dilueaza. Esentele se pastreaza la distanta de televizor, calculatoare, microunde etc.,  deoarece sunt remedii vibrationale.

SEMPERVIVA - magazin naturist