Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
Esente pentru dezvoltare personala

Hotarare (Decisiveness)

producator: Crystal Herbs
Hotarare (Decisiveness)
37
,00
Lei

Putere decizionala

 

Prezentare: sticlute de 10ml


Indicatii - pentru cei care nu pot lua decizii ferme si sa le implementeze; pentru cei care evita luarea deciziilor importante, solicitand sprijinul altora pentru a justifica alegerea lor.


Abilitatea de a lua propriile noastre hotarari si de a actiona asupra lor este importanta in dezvoltarea fortei decizionale. Cu toate acestea multi oameni au dificultati in acest domeniu, deoarece nu au fost incurajati sa-si dezvolte aceasta calitate in prima parte a vietii lor. Deseori copiii sunt descurajati in a-si urma propriile alegeri si decizii deoarece un parinte sau alte persoane influente in viata lor, cred ca stiu ce e mai bine pentru copii. Multi oameni poarta in subconstient amintiri legate de situatii de viata din trecut in care anumite decizii luate anterior au condus la dificultati sau chiar
dezastru, determinandu-le o accentuata stare de nehotarare in prezent. Aceasta esenta va ajuta la eliberarea problemelor subiacente si de a promova calitatea pozitiva de hotarare.

Contine: splinuta, lamaie, ambra, rubin, iasomie salbatica, rostopasca.

Mod de administrare a esentelor pentru dezvoltare personala

Luati patru picaturi pe limba direct din esenta aleasa, repetand de doua-patru ori pe zi aceasta procedura. De obicei este necesar sa terminati intreaga sticluta si apoi sa verificati daca mai aveti nevoie de aceeasi esenta sau de o alta.

Pentru rezultate mai bune luati picaturile direct din sticluta de stocare fara a dilua remediul. Este util sa luati remediul la zece minute distanta fata de mancare.

SEMPERVIVA - magazin naturist