Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
Esente pentru dezvoltare personala

Iertarea (Forgiveness)

producator: Crystal Herbs
Iertarea (Forgiveness)
37
,00
Lei

Sublimara sentimentului de vina

 

Prezentare: sticlute de 10ml

Indicatii-lipsa de iubire de sine, incapacitatea de a se ierta pe sine sau pe altii, autoinvinuire,autorepros. Pentru cei care se simt vinovati, responsabilizandu-se pentru"greseli" din trecut sau pentru ceva care nu poate identificat in mod constient.


Vina este sentimentul creat atunci cand suntem incapabili sa ne iertam pentru anumite actiuni sau situatii din trecut. De obicei cauza initiala poate fi inregistrata de mult timp in subconstientul nostru, lasandu-ne cu o nevoie profunda si inexplicabila de a plati intr-un fel. Pentru unii oameni acest tipar din subconstient devine o forta motrice in viata lor creand o mare tensiune si suferinta interioara. Cand suntem incapabili de a ne ierta, este dificil sa iertam si  pe ceilalti. Intelegerea evenimentelor si situatiilor din viata ofera sufletului posibilitatea de a progresa, facand iertarea mai usoara. Acest remediu contribuie la augmentarea iubiri neconditionate pentru sine si pentru ceilalti, transformand sentimentele de vinovatie si separare,  realizand o conexiune mai mare cu Sursa.

Contine: isop, crin roz, dioptaz, rubin, aur.

Mod de administrare a esentelor pentru dezvoltare personala

Luati patru picaturi pe limba direct din esenta aleasa, repetand de doua-patru ori pe zi aceasta procedura. De obicei este necesar sa terminati intreaga sticluta si apoi sa verificati daca mai aveti nevoie de aceeasi esenta sau de o alta.

Pentru rezultate mai bune luati picaturile direct din sticluta de stocare fara a dilua remediul. Este util sa luati remediul la zece minute distanta fata de mancare.

SEMPERVIVA - magazin naturist