Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
Esente pentru dezvoltare personala

Increderea (Confidence)

producator: Crystal Herbs
Increderea (Confidence)
37
,00
Lei

Restabilirea sigurantei de sine

 

Prezentare: sticlute de 10ml


Indicatii - pentru cei care nu au incredere in propriile forte,afectand, eventual, capacitatea lor de a merge mai departe in viata sau de a incerca lucruri noi.

Adevarata incredere interioara si siguranta de sine provine dintr-o profunda cunoastere a conexiunii noastre cu Sursa si dintr-o acceptare a noastra insine ca fiinte multidimensionale cu daruri si talente unice. Multi dintre noi, constient sau inconstient, purtam in subconstient tipare care ne submineaza siguranta innascuta de sine blocand capacitatea noastra de a ne manifesta pe deplin potentialul. Adesea dezvoltarea acestor calitati nu a fost suficient incurajata si alimentata in copilarie, conducand ulterior la inadaptarea persoanei. Aceasta esenta va ajuta la vindecarea cauzelor si la restabilirea unei stari pozitive de increderea in sine.

Contine: angelica, cerentel, cupru, rubin, titanit, sodalit.

Mod de administrare a esentelor pentru dezvoltare personala

Luati patru picaturi pe limba direct din esenta aleasa, repetand de doua-patru ori pe zi aceasta procedura. De obicei este necesar sa terminati intreaga sticluta si apoi sa verificati daca mai aveti nevoie de aceeasi esenta sau de o alta.

Pentru rezultate mai bune luati picaturile direct din sticluta de stocare fara a dilua remediul. Este util sa luati remediul la zece minute distanta fata de mancare.

SEMPERVIVA - magazin naturist