Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
Esente pentru dezvoltare personala

Libertate interioara (Inner Freedom)

producator: Crystal Herbs
Libertate interioara (Inner Freedom)
37
,00
Lei

Transformarea criticii

 

Prezentare: sticlute de 10ml

Indicatii – pentru cei cu un spirit foarte critic, ce ajung usor in situatia de a judeca si a critica, dar sunt sensibili, insa, la critica celorlalti.

 

Gradul de toleranta, in forma sa dezechilibrata ne duce la judecarea tuturor faptelor, la critica atat fata de altii cat si fata de propria  noastra persoana.Intoleranta este foarte obisnuita in ziua de astazi, deoarece traim intr-o societate in care totul este totul este judecat din punctul de vedere al polaritatii "corect" sau "gresit". Pentru majoritatea dintre noi aceasta paradigma a fost intarita de educatie, inca din copilarie.  Insa, privita dintr-o perspectiva mai inalta aceasta judecata pur si simplu ne polarizeaza constiinta si ne impiedica dezvoltarea spirituala. Deschiderea inimii si extinderea tolerantei fata de noi insine ne permite sa ne amintim ca nu exista nicio modalitate corecta sau gresita de a face lucruri ci pur si simplu o alegere in fiecare moment, un mod in care ne exprimam unicitatea noastra. Permitand aceasta libertate de expresie fata de noi insine, devine mai usor sa o extindem si fata de altii.

Contine: beril, cuart, mesteacan argintiu, tisa, nasturel, citrin.

Mod de administrare a esentelor pentru dezvoltare personala

Luati patru picaturi pe limba direct din esenta aleasa, repetand de doua-patru ori pe zi aceasta procedura. De obicei este necesar sa terminati intreaga sticluta si apoi sa verificati daca mai aveti nevoie de aceeasi esenta sau de o alta.

Pentru rezultate mai bune luati picaturile direct din sticluta de stocare fara a dilua remediul. Este util sa luati remediul la zece minute distanta fata de mancare.

SEMPERVIVA - magazin naturist