Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
Alte esente

Lumina interioara (Inner Light)

producator: Crystal Herbs
Lumina interioara (Inner Light)
37
,00
Lei

Deschiderea la lumina

Indicatii: ajuta organismul si structura sa energetica sa-si aminteasca absorbtia si utilizarea proprietatilor regeneratoare ale luminii.
Suntem cu totii implicati in prezent intr-un proces de evolutie, ce determina expansiunea rapida a constiintei si schimbarea structurii noastre energetice. Un aspect major al acestei schimbari evolutive este necesitatea ca noi sa ne reamintim cum sa folosim si sa asimilam energia de inalta frecventa, sub forma de lumina, in toate aspectele fiintei noastre. Insa, vechile tipare de densitate (energetica) cu care ne-am obisnuit, creeaza o rezistenta la acest proces, care poate fi, uneori, greu de schimbat, mai ales la densitati mai mari. Aceasta combinatie va ajuta la disiparea rezistentei, reamintindu-ne de structura noastra originala perfecta.

Amestec de: cele cinci elemente solide platonice - hexahedron, dodecahedron, icosahedron, tetrahedron, octahedron; aur si shattuckite.
Dozaj: va sugeram sa incepeti prin a lua aceasta combinatie de doua ori pe zi,  dimineata si seara;  se poate creste administrarea la trei ori pe zi, dupa un timp. Ca in cazul tuturor combinatiilor de acest tip, utilizarea regulata o perioada de timp va oferi cele mai bune rezultate. Nu este recomandata copiilor sub 12 ani.

SEMPERVIVA - magazin naturist