Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Produse fitoterapeuticeSolutii orale, picaturi de uz intern

Manniphyt

producator: PlantExtrakt
Manniphyt
22
,00
Lei

Prezentare: sticle de 50ml

 

Compozitie

Extracte din: frunze de damiana (Turnera aphrodisiaca), extract din radacina de ginseng chinezesc (Panax ginseng), extract total de telina (Apium graveolens), extract din scoarta “copacului de potenta” (Muira puama)
Contine alcool etilic de cereale 65% vol.
 

Actiune farmacologica

Produsul fitoterapic MANNIPHYT combina 4 extracte de plante cu actiune de tonic masculin, afrodiziac recunoscute in intreaga lume. Actiunea telinei este usor afrodiziaca si de stimulare a glandelor sexuale si a corticosuprarenalei, in ceea ce priveste producerea de hormoni sexuali. Este un adjuvant in evitarea esecurilor sexuale (dificultati de erectie sau ejaculare precoce) si totodata tonic general. Panax ginseng este o planta cu proprietati revitalizante, antistres, creste tonusul muscular. In sfera endocrino-sexuala stimuleaza producerea hormonilor masculini. Turnera aphrodisiaca, planta originara din Mexic, Brazilia si Antile, este tonic masculin, afrodiziac si antiastenic, folosit in medicina populara din tarile de origine. Muira puama, numita si copacul de potenta, originara din Brazilia, este un vechi remediu pentru cresterea apetitului sexual, dar folosita si in tratamentul reumatismului si al neurasteniei.

Indicatii terapeutice

  • Tonic masculin, afrodiziac, creste potenta sexuala, fitogeriatric (antiastenic, stimulent al memoriei). Este indicat ca revitalizant masculin in perioade cu expunere la stres, precum si in tulburari de dinamica sexuala, mai ales in impotentele psihogene, survenite ca urmare a surmenajului fizic sau intelectual, cele de origine vasculara sau endocrina.

Mod de administrare

O lingurita, in putina apa, de 2 ori pe zi (la pranz si seara).

SEMPERVIVA - magazin naturist