Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
Esente pentru dezvoltare personala

Motivarea (Motivation)

producator: Crystal Herbs
Motivarea (Motivation)
37
,00
Lei

Dezvoltarea inspiratiei

Prezentare: sticlute de 10ml


Indicatii - pentru cei care simt ca sunt lipsiti de motivatie pozitiva sau inspiratie in viata.


Motivatia interioara este forta pe care o folosim pentru a initia noi actiuni in viata. Cand corpul nostru fizic, mintea, emotiile si spiritul lucreaza in armonie, inspiratie curge din sufletul nostru oferind impulsul care stimuleaza motivatia interioara. Cu toate acestea, atunci cand acest flux pozitiv este redus sau oprit dintr-un motiv oarecare, putem ajunge la o stare de stagnare, letargie, inertie pentru ca ne lipseste motivatia de a lua masuri pozitive in viata noastra. Aceasta este, din pacate, o experienta comuna multor oameni, deoarece frecventele experiente din copilarie si din timpul scolii nu ne-au incurajat sa actionam conform inspiratiei creatoare. Aceasta esenta va ajuta la o eliberare blanda si la o clarificare a blocajelor, reinnoind inspiratia si motivatia.

Contine: safir, ochi de tigru, opal deschis, trifoi, lime, citrin.

Mod de administrare a esentelor pentru dezvoltare personala

Luati patru picaturi pe limba direct din esenta aleasa, repetand de doua-patru ori pe zi aceasta procedura. De obicei este necesar sa terminati intreaga sticluta si apoi sa verificati daca mai aveti nevoie de aceeasi esenta sau de o alta.

Pentru rezultate mai bune luati picaturile direct din sticluta de stocare fara a dilua remediul. Este util sa luati remediul la zece minute distanta fata de mancare.

SEMPERVIVA - magazin naturist