Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
Esente pentru dezvoltare personala

Noi perspective (New Horizons)

producator: Crystal Herbs
Noi perspective (New Horizons)
37
,00
Lei

Favorizarea schimbarii

 

Prezentare: sticlute de 10ml


Indicatii- pentru cei care au nevoie de ajutor sa initieze sau sa sprijine schimbarea in viata lor. Pentru cei care se confrunta cu o perioada de stagnare sau de incapacitate de privi viata in ansamblu.


Pe masura ce legatura dintre suflet si personalitate se consolideaza, noi idei, intelegeri si inspiratii incep sa curga liber in constiinta noastra de zi cu zi. De obicei acest fenomen este insotit de schimbarea vechilor idei si moduri de viata, acestea fiind inlocuite de altele noi. Vazut din perspectiva sufletului schimbarea este parte esentiala a devoltarii personale, insa, persoana respectiva o poate percepe ca un fenomen provocator, stresant si dificil, deoarece atenteaza la starea de confort deja dobandita. Sufletul ne va prezenta oportunitatile de schimbare si apoi asteptandu-ne sa luam masuri in acest sens. Provocate de "oportunitatile de progresare", unele persoane devin reticente in a merge mai departe, fapt ce determina o stagnare in fluxul natural al vietii. Utilizarea remediului „ Noi perspective” va ajuta sa va conecati cu imaginea de ansamblu a vietii voastre si sa va gasiti curajul si puterea necesara pentru a accepta schimbarea.

Contine: usturoi, ruje, flor de soc, trifoi, serpentin, safir.

Mod de administrare a esentelor pentru dezvoltare personala

Luati patru picaturi pe limba direct din esenta aleasa, repetand de doua-patru ori pe zi aceasta procedura. De obicei este necesar sa terminati intreaga sticluta si apoi sa verificati daca mai aveti nevoie de aceeasi esenta sau de o alta.

Pentru rezultate mai bune luati picaturile direct din sticluta de stocare fara a dilua remediul. Este util sa luati remediul la zece minute distanta fata de mancare.

SEMPERVIVA - magazin naturist