Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
Esente din cristale si roci

Peridot 10ml

producator: Crystal Herbs
Peridot 10ml
34
,50
Lei

Prezentare: sticlute de 10ml cu pipeta

Aliniaza corpurile subtile, disperseaza impuritatile si miasmeledin planul energetic. Ajuta meditatia si promoveaza acceptarea existentei fizice. Neutralizeaza toxinele din toate planurile, elimina vibratiile negative.

Peridotul favorizeaza echilibrul emotional, dizolvand gelozia, amaraciunea si alte emotii puternice in special in legatura cu altii. Ne face sa vedem rolul pe care il avem intr-o situatie data dintr-un punct de vedere detasat, superior, si mai putin emotional. Vindeca ego-ul ranit.

Este piatra vindecatorior, utila pentru medici, asistente, personal de ingrijire, dentisti, tehnicieni, veterinari, consilieri de sanatate.

Fizic: vindeca inima (plamani, limfatice, sani), splina, tract intestinal, intareste vederea in special in astigmatism si in vederea de aproape.

Amelioreaza: stresul emotional, depresia, furia, frica, gelozia, anxietatea, nervozitatea, gripa, obezitatea, constipatia, ulcerul, diabetul.

Promoveaza: relaxarea, confortul, prosperitatea, cresterea, deschiderea, sanatatea, bunastarea, intuitia, purificarea.

Mod de administrare: cate 4 picaturi de 2-4 ori pe zi. Pentru cele bune rezultate picaturile se iau direct din sticluta si nu se dilueaza. Esentele se pastreaza la distanta de televizor, calculatoare, microunde etc.,  deoarece sunt remedii vibrationale.

SEMPERVIVA - magazin naturist