Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
Extracte gemoterapice

Polygemma nr.11 Ficat (detoxifiere)

producator: PlantExtrakt
Polygemma nr.11 Ficat (detoxifiere)
25
,00
Lei

Prezentare: sticlute de 50ml

Ficatul este primul filtru al organismului, la acest nivel o serie de substante fiind transformate in forme chimice simplificate, pregatite pentru eliminare la nivel renal.Un ficat obosit va permite sa ajunga in sange substante netransformate si o serie de toxine. Se folosesc pentru detoxifiere hepatica gemoterapice cu rol de sustinere a functiei hepatice pentru optimizarea procesului de detoxifiere de la acest nivel, in special extractele din muguri de Alun, mladite de Rozmarin si Ienupar.

Actiune principala: hepatoregeneratoare, de sprijinire a eliminarii catabolitilor toxici, coleretica si colagoga, de restaurare a elasticitatii tesutului hepatic. Preparatul are si efect: hipocolesterolemiant, antiinflamator, cicatrizant, antioxidant.

Extractul din muguri de Alun sustine elasticitatea tesutului hepatic si sprijina eliminarea catabolitilor toxici, la nivel digestiv si respirator. Este antiscleros al tesutului hepatic, ajutand la refacerea elasticitatii acestuia, sprijina eliminarea catabolitilor toxici la nivel digestiv si respirator, fiind un important detoxifiant al organismului.

Extractul din mladite de Rozmarin este drenor hepato-biliar, hepatoregenerator, coleretic si colagog, hipocolesterolemiant, antiinflamator, activator metabolic (cu exceptia metabolismului glucidic) , puternic antioxidant, efect in alergiile digestive.


Extractul din mladite de Ienupar sustine functia de detoxifiere a ficatului, actionand la nivelul metabolismelor proteic, lipidic si glucidic (reduce hiperglicemia); stimuleaza metabolismul la nivelul hepatocitului, este diuretic-depurativ, antiinflamator, cicatrizant.

Mod de administrare: se recomanda administrarea a 2 – 3 ml de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz, inainte de mese, diluati in putina apa - cure de 1-2 luni, repetate de 2-3 ori pe an sau la nevoie, realizandu-se o detoxifiere preponderant la nivel hepatic, dar si la nivel renal si respirator.

SEMPERVIVA - magazin naturist