Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
Esente pentru dezvoltare personala

Protectia aurei (Auric Protection)

producator: Crystal Herbs
Protectia aurei (Auric Protection)
37
,00
Lei

Crearea limitelor de siguranta

 

Prezentare: sticlute de 10ml


Indicatii - hipersensibilitate, senzatie de mila pentru emotiile sau gandurile altora. Epuizare energica in preajma celorlalti, mai ales in multimi. Senzatie ca e atacat de altii sub forma gandului sau imposibilitatea de a distinge propriile emotii de cele ale altora.Protectie energetica slaba.


Hipersensibilitatea apare la multi dintre noi, referindu-se la convingerea inconstienta cu privire la limitele noastre fata de altii si fata de lumea din jurul nostru. Multi oameni au o voce interioara care le spune ca este mai sigur, daca acestia nu realizeaza limite puternice, in timp ce altii au o viziune deformata prin care inconstientul ii impiedica sa stabileasca limite sanatoase. Aceasta se poate referi, de asemenea, la experientele vechi de abuz sau situatii in care ne-am simtit persecutati pentru faptul de a sta pe picioarele noastre. Asumarea responsabilitatii pentru propriul nostru spatiu de energetic este un prim pas important in lucrul cu acest tipar. Esenta pentru protectie aurica a ajutat multi oameni sa-si recunoasca si sa-si defineasca propria lor energie, diferita fata de cea a altora. Campul auric poate fi slabit prin soc, traume, consum excesiv de alcool si droguri, boala sau deprivare emotionala excesiva.

Contine: coada soricelului, busuiocul cerbilor, staurolit, magnetit, larimar.

Mod de administrare a esentelor pentru dezvoltare personala

Luati patru picaturi pe limba direct din esenta aleasa, repetand de doua-patru ori pe zi aceasta procedura. De obicei este necesar sa terminati intreaga sticluta si apoi sa verificati daca mai aveti nevoie de aceeasi esenta sau de o alta.

Pentru rezultate mai bune luati picaturile direct din sticluta de stocare fara a dilua remediul. Este util sa luati remediul la zece minute distanta fata de mancare. 

SEMPERVIVA - magazin naturist