Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
Esente din cristale si roci

Quartz Rose (Cuart Roz) 10ml

producator: Crystal Herbs
Quartz Rose (Cuart Roz) 10ml
34
,50
Lei

Prezentare: sticlute de 10ml

Promoveaza iubirea neconditionata si acceptarea sinelui. Intareste increderea,  stimuleaza creativitatea si exprimarea personala. Util in furie, in probleme emotionale legate de tata sau figura paterna.

In plan energetic actioneaza pe chakrele sacrata, a inimii, a gatului si echilibreaza corpul emotional.

Deschidechakra inimii la toate formele de iubire: iubirea de sine, dragostea de familie, dragostea platonica, dragostea romantica. Asigura protectie in timpul sarcinii si a nasterii. Ajuta in curele de slabire.

Fizic este folosit in afectiuni cardiace, circulatorii, infertilitate, migrene, boli de rinichi, cefalee, disfunctii sexuale, sinuzite, afectiuni ale gatului, depresie, dependente, otite, imbatranire, riduri, fibromialgie, afectiuni ale splinei, pentru pierdere in greutate. Folositor in timpul sarcinii si nasterii.

Mod de administrare:

Se pun patru picaturi pe limba direct din sticluta de doua – patru ori pe zi pana la terminarea acesteia. Se pot combina pana la 4 elixire din cristale diferite.

Este de preferat sa nu mancati si sa nu beti nimic timp de 10 minute dupa ce ati luat remediul. Pentru a obtine un beneficiu maxim nu diluati remediul.

Aceste esente nu inlocuiesc un tratament medical de specialitate.

Este recomandat sa pastrati sticlutele departe de TV, calculator, microunde etc. deoarece sunt remedii vibrationale.

SEMPERVIVA - magazin naturist