Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
Esente pentru dezvoltare personala

Recunostinta (Thankfulness)

producator: Crystal Herbs
Recunostinta (Thankfulness)
37
,00
Lei

Dezvoltarea gratitudinii

 

Prezentare: sticlute de 10ml


Indicatii- pentru cei care doresc sa-si extinda calitatile pozitive de recunostinta si multumire.


Multumirea si recunostinta sunt atitudini pozitive care imbunatatesc viata cel mai mult. Cand suntem cu adevarat recunoscatori pentru absolut orice in viata, atunci deschidem usa libertatii deoarece am inteles ca suntem responsabili pentru evenimentele si situatiile pe care le traim in prezent, precum si pentru alegerea caii de rezolvare a acestora . Recunoscand si acceptand creatiile noastre cu multumire si gratitudine, realizam de asemenea,posibilitatea de a ne dizolva vechiul din noi si de a-l reforma in ceva nou si pozitiv. Binecuvantarea cu multumire a tot ceea ce exista in viata, indiferent de ceea ce este, reprezinta fara indoiala o provocare, fiind in aclasi timp poarta de acces la stapanirea de sine. Aceasta esenta va contribui la promovarea calitatilor de multumire si recunostinta.

Contine: kunzit, hibiscus portocaliu, zambila, trandafir Ruby Rose, celesit, zoisit.

Mod de administrare a esentelor pentru dezvoltare personala

Luati patru picaturi pe limba direct din esenta aleasa, repetand de doua-patru ori pe zi aceasta procedura. De obicei este necesar sa terminati intreaga sticluta si apoi sa verificati daca mai aveti nevoie de aceeasi esenta sau de o alta.

Pentru rezultate mai bune luati picaturile direct din sticluta de stocare fara a dilua remediul. Este util sa luati remediul la zece minute distanta fata de mancare.


 

SEMPERVIVA - magazin naturist