Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
Esente pentru dezvoltare personala

Restabilirea rabdarii (Restoring Patience)

producator: Crystal Herbs
Restabilirea rabdarii (Restoring Patience)
37
,00
Lei

Transformarea nelinistii

 

Prezentare: sticlute de 10ml

Indicatii– in sentimente de nerabdare, iritabilitate si frustrare care fac dificila relationarea cu altii in pace si intelegere. Tendinta de a reactionala cea mai mica provocare.


Nerabdarea si frustrarea sunt emotii foarte obisnuite in ziua de azi cand totul se misca repede in lume si unde este usor sa uitam ca exista un loc si un timp pentru toate, daca  ne-am urma indemnurile vocii noastre interioare. Nerabdarea ne impiedica sa traim deplin momentul si, adesea, actioneaza impotriva stabilitatii si posibilitatii de a face fata tulburarilor emotionale ale lumii noastre interioare. Aceste persoane le este greu sa relationeze cu ceilalti, sfarsind izolati in propria lor lume.

Contine: ceapa, azurit, malahit, cinabru, peridot, rubin.

Mod de administrare a esentelor pentru dezvoltare personala

Luati patru picaturi pe limba direct din esenta aleasa, repetand de doua-patru ori pe zi aceasta procedura. De obicei este necesar sa terminati intreaga sticluta si apoi sa verificati daca mai aveti nevoie de aceeasi esenta sau de o alta.

Pentru rezultate mai bune luati picaturile direct din sticluta de stocare fara a dilua remediul. Este util sa luati remediul la zece minute distanta fata de mancare.

SEMPERVIVA - magazin naturist