Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
Esente pentru dezvoltare personala

Sentiment de siguranta (Feeling Safe)

producator: Crystal Herbs
Sentiment de siguranta (Feeling Safe)
37
,00
Lei

Increderea in viata

 

Prezentare: sticlute de 10ml

Indicatii-pentru cei care "nu se simt in siguranta", cu un sentiment nejustificat de sfarsit iminent. Dificultati in adaptare sau neincredere ca vor fi supravegheati.


Convingerea inconstienta ca "lumea nu este sigura" este un model de adanc inradacinat si debilitant la multi oameni. Acesta blocheaza efectiv capacitatea de a recunoaste legatura noastra cu fluxul universal si contribuie la sentimentul de separare si vulnerabilitate. De multe ori aceasta credinta isi are radacinile in experientele de moarte subita sau pierdere din vieti anterioare, care ne-au lasat cu frica, soc si traume ce limiteaza capacitatea de a ne simti in siguranta si dea avea incredere deplina in fluxul vietii actuale. Acest lucru este perceput ca un sentiment nejustificat ca "ceva ingrozitor se va intampla". Aceasta combinatie va va ajuta la eliberarea si dizolvarea acestor amintiri vechi, lasandu-va libertatea de a vedea viata dintr-o noua perspectiva.

Contine: larimar, mur, nalba, scarab, variscit, cuart albastru.

Mod de administrare a esentelor pentru dezvoltare personala

Luati patru picaturi pe limba direct din esenta aleasa, repetand de doua-patru ori pe zi aceasta procedura. De obicei este necesar sa terminati intreaga sticluta si apoi sa verificati daca mai aveti nevoie de aceeasi esenta sau de o alta.

Pentru rezultate mai bune luati picaturile direct din sticluta de stocare fara a dilua remediul. Este util sa luati remediul la zece minute distanta fata de mancare.

SEMPERVIVA - magazin naturist