Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
Esente pentru dezvoltare personala

Sexualitate (Sexuality)

producator: Crystal Herbs
Sexualitate (Sexuality)
37
,00
Lei

Amintirea inocentei

 

Prezentare: sticlute de 10ml

Indicatii-pentru oricine care are dificultati in exprimarea sexualitatii intr-un mod deschis, natural si echilibrat.


Exprimarea inocenta si spontana a dragostei noastre pentru o alta fiinta umana, prin intermediul expresiei sexuale este o forma frumoasa de comunicare pe care o putem experimenta numai atunci cand suntem intr-o buna forma fizica. Din pacate multi oameni se gasesc in imposibilitate de a utiliza pe deplin energi sexuala din cauza unor tipare restrictive de credinta si limitare, care au devenit o parte din constiinta noastra colectiva de-a lungul veacurilor. Blocajele din corpurile emotional si mental cu privire la sexualitatea noastra duce la o incapacitate de a fi cu adevarat creativi si determina dificultati in relationarea cu altii intr-un mod natural si spontan. Energia sexuala este o puternica forta care atunci cand e combinata cu o inima deschisa poate transforma complet capacitatea noastra de a comunica atat in lumea noastra interioara cat si in cea exterioara. Acest combinatie va ajuta la transformarea acestor tipare, aducand echilibru si libertate.

Contine: flori de vanata, opal dechis si inchis, cuart roz, dovlecel, cuart transparent.

Mod de administrare a esentelor pentru dezvoltare personala

Luati patru picaturi pe limba direct din esenta aleasa, repetand de doua-patru ori pe zi aceasta procedura. De obicei este necesar sa terminati intreaga sticluta si apoi sa verificati daca mai aveti nevoie de aceeasi esenta sau de o alta.

Pentru rezultate mai bune luati picaturile direct din sticluta de stocare fara a dilua remediul. Este util sa luati remediul la zece minute distanta fata de mancare.

SEMPERVIVA - magazin naturist