Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
Esente pentru dezvoltare personala

Spontaneitate (Spontaneity)

producator: Crystal Herbs
Spontaneitate (Spontaneity)
37
,00
Lei

Eliberarea copilului interior

 

Prezentare: sticlute de 10ml


Indicatii - pentru orice persoana care doreste sa-si recastige spontaneitatea si bucuria inocenta a unui copil; pentru cei care lucreaza constient la vindecarea copilului lor interior sau pentru cei care aunevoie de ajutor in a intra in contact cu acesta.


Cand avem in copilarie experiente pe care le percepem dificile din punct de vedere emotional sau chiar periculoase, o parte din noi se retrage pentru a face fata situatiei, fiind incapabila apoi sa ajunga la maturitate. Ca adult ne putem simti incompleti sau in imposibilitate de a functiona pe deplin in anumite sectoare de viata. Ceea ce adesea se manifesta drept o incapacitate de a avea fata de viata o atitudine pozitiva, spontaneitate si bucurie. Aceasta combinatie va va ajuta sa va reconectati cu copilul vostru interior pentru vindecarea si eliberarea amintirilor nerezolvate, a problemelor emotionale si a temerilor din copilarie. Odata ce copilul interior este eliberat pentru a "se juca" din nou, adultul devine liber.

Contine: bignonia, nemophilla (baby blue eyes), carciumareasa, aventurin, trandafir Just Joey.

Mod de administrare a esentelor pentru dezvoltare personala

Luati patru picaturi pe limba direct din esenta aleasa, repetand de doua-patru ori pe zi aceasta procedura. De obicei este necesar sa terminati intreaga sticluta si apoi sa verificati daca mai aveti nevoie de aceeasi esenta sau de o alta.

Pentru rezultate mai bune luati picaturile direct din sticluta de stocare fara a dilua remediul. Este util sa luati remediul la zece minute distanta fata de mancare.

SEMPERVIVA - magazin naturist