Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
AromoterapieUleiuri aromatice si uleiuri esentiale

Ulei aromatic chakra coroanei (Sahasrara)

producator: Chakra
Ulei aromatic chakra coroanei (Sahasrara)
13 lei
11
,00
Lei

Uleiul aromatic chakra coroanei este un amestec de ingrediente specifice acestui centru energetic: ulei esential de lavanda si de lemn de trandafir. Este ideal pentru pentru cei care nu suporta fumul betelor sau al conurilor aromatice.

Chakra coroanei este in general considerata Chakra  constiintei Pure fiind corelata cu glanda pituitara, ce are conexiuni cu sistemul nervos central. I se mai spune si  “lotusul cu o mie de petale” si este localizata in crestetul capului . Chakra 7 are corespondente culorile violet sau auriu si este corelata cu intelepciunea. Aspecte legate de Chakra Coroanei includ : constiinta superioara, detasarea, intelepciunea, transcenderea polaritatilor, trezirea spirituala, cunoasterea adevarului ultim.

 

Utilizarea cea mai populara a uleiurilor aromatice ramane lampa aromatica, metoda preferata de inmiresmare a casei. Se adauga cateva picaturi de ulei esential in apa, iar pe masura ce lumanarea incalzeste apa, vaporii parfumati sunt eliberati in atmosfera, fara nici o urma de fum sau cenusa. 

 

·  Sticlute de 10ml

·  Nu se inghite

SEMPERVIVA - magazin naturist