Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
Esente karmice

Water Lily (Nufar/ Nuphar lutea)

producator:
Water Lily (Nufar/ Nuphar lutea)
33
,50
Lei

Singuratate

Prezentare: sticlute de 10ml


Grupul Singuratate – Heather, Impatiens , Water Violet
 

Sentimentele profunde de singuratate sau izolare provin adesea din experientele din alte vieti care au lasat adanci cicatrici emotionale in inima. Ele formeaza granite in jurul inimii, percepute de persoana la nivel subconstient ca pe niste bariere de securitate impotriva durerii viitoare, persoana neralizand ca sentimentele de izolare si singuratate rezultate sunt auto-create. Water Lily ajuta la inlaturarea blanda a barierelor, precum si la eliberarea vechilor energii, ceea ce aduce intelegere si amplificarea capacitatii de a relationa cu ceilalti din nou.


Cand se utilizeaza
In sentimente profunde de izolare si singuratate.
In sentimente inexplicabile de mare durere si tristete.
Sentimentul ca nu apartine acestui loc.
Blocaj al chakrei inimii.

Cum se utilizeaza esentele karmice
Se iau 4 picaturi de 3 sau 4 ori pe zi direct din sticluta de stocare atata timp cat este necesar pentru a crea o schimbare in energia tiparului pe care vreti sa il schimbati. Durata de timp necesara pentru ca acest lucru sa se intample poate varia de la cateva zile la o saptamana sau mai mult, in functie de circumstante. Din experienta noastra, se poate intampla sa terminati o sticluta inainte ca transformarea completa sa fie posibila.
In plus, orice esenta din acest set poate fi luata pe termen scurt pentru a ajuta la o schimbare rapida de energie intr-un tip de comportament cu care lucrati. De exemplu, cateva picaturi de Pink Rose, fie luate  pe limba sau pulverizate in campul aurei in timpul unei sedinte de vindecare, poate fi un ajutor de nepretuit in dizovarea fricilor. Nu recomandam utilizarea esentelor karmice la copiii sub 12 ani.
 

SEMPERVIVA - magazin naturist