Clinica SemperViva
0 produsevezi cos
Total: 0 Lei
Categorii
Categorii produse naturiste
Producatori
Top vanzari
Top vanzari produse naturiste
 
Informatii
Informatii produse naturiste
Esente karmice

Yellow Rattle (Clocotici/ Rhinanthus minor)

producator:
Yellow Rattle (Clocotici/ Rhinanthus minor)
33
,50
Lei

Disperare si deznadejde

Prezentare:sticlute de 10 ml

Grupul Disperare si deznadejde -  Elm, Larch, Pine, Star of Bethlehem, Sweet Chestnut , Willow

Cei care au nevoie de aceasta esenta au o tristete innascuta si melancolie provenite din vieti anterioare, fiind adesea in imposibilitate de a le exprima, ceea ce duce la sentimente recurente, si aparent nefondate, de lipsa de speranta si disperare manifestate in viata lor actuala. Tristetea intensa nu este usor de inteles deoarece cauza originala a fost adanc ingropata in subconstient. Yellow Rattle va deschide bland usile interioare permitand eliberarea si transformarea vechilor amintiri.


Cand se utilizeaza
Cand sentimentele de tristete, disperare sau deznadejde sunt foarte adanc inradacinate.

Cum se utilizeaza esentele karmice
Se iau 4 picaturi de 3 sau 4 ori pe zi direct din sticluta de stocare atata timp cat este necesar pentru a crea o schimbare in energia tiparului pe care vreti sa il schimbati. Durata de timp necesara pentru ca acest lucru sa se intample poate varia de la cateva zile la o saptamana sau mai mult, in functie de circumstante. Din experienta noastra, se poate intampla sa terminati o sticluta inainte ca transformarea completa sa fie posibila.
In plus, orice esenta din acest set poate fi luata pe termen scurt pentru a ajuta la o schimbare rapida de energie intr-un tip de comportament cu care lucrati. De exemplu, cateva picaturi de Pink Rose, fie luate  pe limba sau pulverizate in campul aurei in timpul unei sedinte de vindecare, poate fi un ajutor de nepretuit in dizovarea fricilor. Nu recomandam utilizarea esentelor karmice la copiii sub 12 ani.
 

SEMPERVIVA - magazin naturist