Clinica SEMPERVIVA

CLINICA SEMPERVIVA vă oferă o gamă variaţă de terapii complementare de înaltă calitate.

Echipa de medici condusă de dr. Sînziana Pătrulea este specializată în homeopatie (ce tratează planul fizic, emoţional şi mental), în terapie florală Bach (îndreptată în special asupra dezechilibrelor psiho-emoţionale), în diverse ramuri ale medicinei naturiste. În aceste terapii, omul este abordat ca un întreg, fiind importantă trecerea cauzelor şi nu numai a efectelor.

Tratamentele practicate în clinica noastră sunt perfecţionate continuu, după ultimele descoperiri în domeniu.

Homeopatia este cunoscută de peste 200 de ani, ajutând la tratarea afecţiunilor acute şi cronice, fiind completată de gemoterapie (terapia cu muguri de plante şi mlădiţe tinere).

Terapia florală Bach are rolul de a vindeca traumele psiho-emoţionale (după un şoc, accident, moartea unor persoane dragi, divorţ, etc), coşmaruri, insomnii, atacuri de panică, frici şi fobii, depresii, dependenţe (alcool, droguri, internet), stres, atenuează sau corectează trasăturile negative de caracter sau de dispoziţie (gelozie, suspiciune, resentimente, lipsă de curaj, resemnare), fiind utilă atât pentru copii (neadaptare şcolară, lipsă de concentrare, iritabilitate) cât şi pentru adulţi (adaptare dificilă la un loc nou de muncă sau în diverse perioade de schimbare – sarcină, naştere, menopauză), aducându-le bucuria de a trăi şi de conştientizare a rolului lor în această lume.