SOLICITĂ O CONSULTAŢIE

Aceasta rubrică se adresează celor care doresc un sfat avizat personalizat privind un tratament naturist, bazat în special pe extracte gemoterapice sau un tratament cu remedii florale Bach.

Medicul care răspunde întrebărilor dumneavoastră este dr. Sînziana Patrulea, medic primar cu competenţă în homeopatie, specializat în terapie florală Bach, gemoterapie şi tratamente naturiste.

Consultaţiile vor fi acordate pe baza unui chestionar trimis prin e-mail, care cuprinde o serie de întrebări standard şi o altă serie de întrebări personalizate sau focalizate pe afecţiunile de care suferă pacientul.

După completerea chestionarului acesta va fi retrimis la adresa noastră, unde va fi analizat, un rol important în personalizarea tratamentului având relatările mai ample privind motivele consultaţiei cât şi răspunsurile mai detaliate la întrebările din chestionar.

Dupa ce plata va fi efectuată în contul clinicii, vor urma un mail sau mai multe pentru a identifica cel mai bun tratament.

Indicaţiile terapeutice vor fi strict delimitate la remedii naturiste şi regim igieno-dietetic.

 

Detalii privind acordarea consultaţiilor

Tarif şi modalităţi de plată:

Pret consultatie 50 lei.

Plata se va efectua în contul IBAN RO67INGB0000999903558538, ING Bank, beneficiar fiind SC CLINICA SEMPERVIVA SRL.

Consultaţia de control după primul tratament este gratuită.

 

Consultaţie de terapie florală Bach

Precizăm ca terapia florala Bach se adresează în principal dezechilibrelor emoţionale, depresiilor, anxietăţilor, fricilor şi fobiilor, tulburărilor de comportament şi afecţiunilor organice rezultate din acestea. Pentru alegerea corectă a remediului/remediilor este necesar să vă identificaţi sentimentele şi senzatiile din spatele bolii.

Este foarte util de ştiut care este personalitatea dvs: energic, plin de viaţă, preferaţi compania sau preferaţi singurătatea, sunteţi neliniştit, agitat sau visător, sunteţi entuziast sau sunteţi depresiv, gândindu-vă în permanenţă la eşec. Este bine să specificaţi în motivele internării şi schimbările de dispoziţie datorită bolii. Veţi primi un chestionar pe care îl veţi completa şi îl veţi trimite prin email.

 

Consultaţie de medicină naturistă

Veţi primi un chestionar pe care îl veţi completa şi îl veţi trimite prin e-mail. Ar fi util să scanaţi şi să trimiteţi ultimele bilete de ieşire, scrisori medicale, analize sau explorări. De asemenea trebuie să precizaţi tratamentele urmate.