SOLICITĂ O CONSULTAŢIE

Nou! Tratamentele homeopate pentru stari COVID si recuparare post COVID  se obtin in urma unei consultatii ONLINE pe Whatsapp sau telefonica.

Detalii privind acordarea consultaţiilor

Programarea se face pe numarul de Whatsapp al clinicii, 0740105063, confirmarea programarii si ora consultatiei va fi discutata cu fiecare pacient dupa efectuarea platii in contul clinicii.

Plata se va efectua în contul IBAN RO67INGB0000999903558538, ING Bank, beneficiar fiind SC CLINICA SEMPERVIVA SRL. Trimiteti pe whatsapp sau email la office@semperviva.ro dovada platii.

Tarife consultatie:

  • COVID sau recuperare post COVID – 150 lei  (tarif consultatie ce include supraveghere online 15 zile)
  • Homeopatie  – 150 lei
  • Terapie florala Bach – 100 lei
  • Hipnoza si regresie – de la 200 lei (nu se face online)

Dr. Sînziana Patrulea, medic primar cu competenţă în homeopatie, specializat în terapie florală Bach, gemoterapie, hipnoterapie medicala şi tratamente naturiste.

Consultatie pentru COVID sau recuperare post COVID

Tratamentele homeopate pentru COVID (post COVID) ajuta la ameliorarea rapida pana la vindecare a diverselor tulpini. In functie de simptomatologie, remediile sunt prescrise in  combinatii personalizate si cu o anumita frecventa.

Consultaţie de terapie florală Bach

Precizăm ca terapia florala Bach se adresează în principal dezechilibrelor emoţionale, depresiilor, anxietăţilor, fricilor şi fobiilor, tulburărilor de comportament şi afecţiunilor organice rezultate din acestea. Pentru alegerea corectă a remediului/remediilor este necesar să vă identificaţi sentimentele şi senzatiile din spatele bolii.

Este foarte util de ştiut care este personalitatea dvs: energic, plin de viaţă, preferaţi compania sau preferaţi singurătatea, sunteţi neliniştit, agitat sau visător, sunteţi entuziast sau sunteţi depresiv, gândindu-vă în permanenţă la eşec. Este bine să specificaţi în motivele internării şi schimbările de dispoziţie datorită bolii. Veţi primi un chestionar pe care îl veţi completa şi îl veţi trimite prin email.

 

Consultaţie homeopatie

Veţi primi un chestionar pe care îl veţi completa şi îl veţi trimite prin e-mail. Ar fi util să scanaţi şi să trimiteţi ultimele bilete de ieşire, scrisori medicale, analize sau explorări. De asemenea trebuie să precizaţi tratamentele urmate.