Plasarea COMENZII

Pentru a face o comandă on-line selectaţi produsul dorit, apăsând pe link-ul Adaugă în coş. Puteţi modifica direct din lista de cumpărături cantitatea dorită.

După ce apăsaţi link-ul Adaugă în coş, produsul va fi ataşat coşului dumneavoastră de cumpărături, iar dumneavoastră puteţi să vă continuaţi cumpăraturile în site, adăugând câte produse doriţi. La sfârşit, va trebui să accesaţi coşul dumneavoastră de cumpărături, prin apăsarea iconiţei reprezentative din colţul dreapta sus.

Dăcă doriţi să ştergeţi un produs sau mai multe din lista dumneavoastră, trebuie să bifaţi butonul „Şterge” ce se afla sub produs..

Pentru a putea finaliza o comandă trebuie să fiţi în prealabil înregistrat. Dacă nu aveţi un cont va trebui să vă creaţi unul. Daca aveţi cont, introduceţi userul şi parola. Dupa autorizare, urmaţi link-ul de finalizare a comenzii.

Odată logat, va apărea formularul de comanda cu datele dumneavoastră introduse în momentul realizării contului. Datele din formularul de comandă pot fi modificate. Din formularul de comandă va trebui să selectaţi Modalitatea de plată (ramburs sau ordin de plată) și Modalitatea de livrare: curier rapid).  În funcţie de cantitatea comandată şi de mărimea coletului, preţurile de livrare diferă.

După ce treceţi de aceste etape, bifaţi căsuta pentru Termeni şi Condiţii şi apăsaţi „Plasare Comanda”.

Dupa ce aţi plasat comanda veţi primi prin e-mail factura proformă cu produsele respective.

După primirea comenzii dvs., veţi fi contactat telefonic de către noi pentru confirmarea comenzii şi pentru detalii legate de plata transportului şi a cheltuielilor aferente plăţii prin ramburs (atunci când e cazul).

In Istoric comenzi puteţi vedea  lista comenzilor şi statusul acestora (dacă a fost procesată sau nu). Comenzile sunt procesate în momentul în care produsele au fost date către livrare.

Este bine de ştiut că introducerea de produse în cos nu implică obligaţia de a face o comandă.