Arterioscleroza

Ingrosarea si rigidizarea peretilor arteriali. Arterioscleroza apare ca urmare a formarii de depozite de grasime (placi de ateroscleroza), calcificarii peretilor arteriali sau ingrosarii acestora prin presiune arteriala crescuta cronic (hipertensiunea arteriala). Toti acesti factori ingusteaza orificiul arterelor ducand la scaderea fluxului de sange in organele afectate. Cauzeaza angina pectorala, infarctul miocardic, accidentele vasculare cerebrale.

Combinatia frecvent recomandata la orice persoana este cea dintre Extractul din mladite de Mur – Rubus fructicosus MG=D1, 2 ml in apa dimineata, impreuna cu Extractul din muguri de Artar – Acer campestre MG=D1, 2 ml in apa, la pranz si Extractul din mladite de Maslin – Olea europaea MG=D1, 2 ml in apa, seara, zilnic, 2 luni.

Extractul din mladite de Mur – Rubus fructicosus MG=D1, are un efect anti-imbatranire, fiind indicat in preventia si tratamentul fibrosclerozei organelor si tesuturilor. in acelasi timp, protejeaza de osteoporoza, realizand o reglare a echilibrului mineralelor la nivelul tesuturilor osoase si articulare. in plus, este indicat drept preventiv in aparitia diferitelor fibroame, adenoame sau noduli (uter, san, prostata, tiroida etc) si suplimentar, imbunatateste evident capacitatea respiratorie a organismului. Este un preparat cu efect anti-imbatranire deosebit.

La el, se adauga maceratul din muguri de Artar – Acer campestre MG=D1, cu efectul sau de drenaj al veziculei biliare si scadere a colesterolului total din sange, care este in acelasi timp un remediu de drenaj in procesele degenerative organice in stadiul initial – cu alte cuvinte, indeparteaza substantele toxice din sange, in primele stadii ale impregnarii toxice, inainte ca acestea sa se depoziteze sau sa afecteze alte tesuturi sau functii.

Alaturi de el, maceratul din mladite de Maslin – Olea europaea MG=D1 are o actiune deosebit de favorabila asupra vaselor arteriale, in general. Ramurile tinere de Maslin au actiune hipotensiva (scad tensiunea arteriala), dilatand arterele si facandu-le mai elastice, de asemenea favorizeaza diureza (eliminarea apei din organism) si amelioreaza in acelasi timp spasmul arterial si arteriolar in toate vasele arteriale, in special in cele cerebrale, coronariene si renale.

Produse recomandate

Extract din muguri de Migdal

http://semperviva.ro/shop/extract-din-mladite-de-maslin/

http://semperviva.ro/shop/extract-din-mladite-de-merisor/

http://semperviva.ro/shop/extract-din-mladite-de-mur/

Extract din mladite de Sequoia

http://semperviva.ro/shop/extract-din-muguri-de-gingko/

Aventurine 10ml

Azurite 10ml

Bloodstone 10ml