Guta

Medicina naturala propune un excelent medicament de reducerea acidului uric in sange, Extractul din seva de Mesteacan – Betula linfa MG=D1, care administrata chiar singura in tratament, 35 40 picaturi in apa, de 2 3 ori pe zi, 2 3 luni de zile duce la reducerea cu 50% a nivelului acidului uric din sange.
De cele mai multe ori, seva de mesteacan se asociaza si cu alte macerate glicerinice, cel mai frecvent cu Extractul din muguri de Frasin – Fraxinus excelsior MG=D1, un excelent drenor hepatic, renal si articular, indicat in special la persoanele supraponderale, cu Extractul din muguri de Plop – Populus nigra MG=D1, care are actiune in plus asupra vaselor arteriale la nivelul membrelor inferioare, cu Extractul din mladite de Merisor – Vaccinium vitis idaea MG=D1, remediu cu efect anti fibromatos si anti imbatranire.
Sunt multiple alte macerate glicerinice care pot fi adaugate in schemele de tratament ale gutei, de a lungul timpului, pentru ca tratamentul acestei afectiuni dureaza mult timp (ani de zile) si trebuie facut in mod sustinut: Extract din mladite de Cimisir – Buxus sempervirens MG=D1, Extract din muguri de Coacaz negru – Ribes nigrum MG=D1 – in special in puseele acute si in prezenta durerilor si inflamatiei, la fel si Extract din muguri de Salcie – Salix alba gemme MG=D1 cu efect anti inflamator articular si de intarire a organismului.
O combinatie foarte utila in detoxifierea articulatiilor o consituie Polygemma nr. 14 Articulatii, combinatie de extract de extract gemoterapic din muguri de Jneapan, muguri de Salcie si seva de Mesteacan. In acest caz se pot administra cate 40 picaturi de 2-3 ori pe zi in cazurile acute si de 1-2 ori pe zi pentru efect de intretinere.

Produse recomandate

http://semperviva.ro/shop/extract-din-seva-de-mesteacan/

http://semperviva.ro/shop/extract-din-muguri-de-frasin/

http://semperviva.ro/shop/extract-din-mladite-de-cimisir-buxus-sempervirens/

http://semperviva.ro/shop/extract-din-muguri-de-ulm/

http://semperviva.ro/shop/extract-din-mladite-de-merisor/

http://semperviva.ro/shop/extract-din-muguri-de-coacaz-negru/

Polygemma nr.14 Articulatii – detoxifiere

Tourmaline Black 10 ml (Turmalina neagra)

Labradorite 10ml

Chrysoprase 10ml (Crisopraz)